سه راهکار کارساز برای خوراندن بروکلی به کودکان

 

سه راهکار کارساز برای خوراندن بروکلی به کودکان سه راهکار کارساز برای خوراندن بروکلی به کودکان محققان هلندی معتقدند که شیوه‌ی پخت برای اینکه بچه‌ها بروکلی بخورند مهم است. بچه‌ها بروکلی‌هایی که در عرض ۲ دقیقه یا ۱۴ دقیقه پخته شده باشند را دوست ندارند. بروکلی سرشار از کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها است و از آنجایی که طعم خوبی دارد یکی از سبزیجات محبوب بزرگ‌ترها محسوب می‌شود. اما قضیه‌ی بچه‌ها کمی فرق می‌کند. طعم خوب برای آن‌ها یعنی طعم سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا مرغ سوخاری، ناگت مرغ و غیره. برای همین هم بچه‌ها چشم دیدن سبزیجات به خصوص بروکلی و کلا کلم‌ها را ندارند. در این مطلب کوتاه ۳ ترفند ساده داریم که بتوانید بروکلی را به خورد بچه‌هایتان بدهید. با ما باشید. زرنگ باشید معمولاً بچه‌ها با یک بار امتحان کردن عاشق طعم بروکلی نمی‌شوند. ظاهر و طعم بروکلی برای آن‌ها جالب نیست. باید دست به دامان پوره بشوید. این بار به جای پوره‌ی ساده‌ی سیب‌زمینی آن را با بروکلی درست کنید. ترکیب طعم این دو سبزی، خوردن بروکلی را برای بچه‌ها قابل‌قبول‌تر می‌کند و باعث می‌شود که بچه‌ها ذهنیت خوبی نسبت به بروکلی پیدا کنند. با این تکنیک می‌توانید کم‌کم بروکلی خالی هم به بچه‌ها بخورانید چون به طعم آن عادت می‌کنند. روش پخت مهم است محققان هلندی معتقدند که شیوه‌ی پخت برای اینکه بچه‌ها بروکلی بخورند مهم است. بچه‌ها بروکلی‌هایی که در عرض ۲ دقیقه یا ۱۴ دقیقه پخته شده باشند را دوست ندارند به دلیل اینکه اولی زیادی سفت و دومی زیادی نرم از آب در می‌آید. به عقیده‌ی این محققان بهترین زمان پخت برای این سبزی بین ۶ تا ۷ دقیقه است. بهتر است بروکلی را بخارپز کنید تا مواد مغذی خود را حفظ کند. به ظاهر غذا اهمیت بدهید آیا می‌دانستید که انتخاب ظروف نقش مهمی در تغذیه‌ی ما دارد؟ به عنوان مثال اگر غذایی در یک بشقاب سفید سرو شود و همان غذا در یک بشقاب مشکی سرو شود طعم آن برای افراد متفاوت خواهد بود. در واقع افراد طعم غذایی را که در بشقاب سفید سرو می‌شود را بهتر و خوشمزه‌تر ارزیابی می‌کنند. برای سرو کردن بروکلی نیز حتماً از یک بشقاب زیبا و شاد استفاده کنید تا شانس موفقیتتان بالا برود. با سبزیجات مختلف اشکال کودکانه و شادی روی بشقاب درست کنید. حواستان باشد که بروکلی را با یک ماده‌ی غذایی چرب سرو کنید مانند روغن زیتون. چربی‌ها باعث می‌شوند که ترکیبات مغذی موجود در بروکلی (مانند آنتی‌اکسیدان لوتئین آن) بهتر جذب شود. این آنتی‌اکسیدان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.
  • آخرین خبر
  • یارانه بهمن 96

  • ویلای حسن جوهرچی فروخته میشود

  • فریده صابری،بازیگر سرشناس کشورمان درگذشت

  • زلزله ۳.۶ ریشتری تهران را لرزاند

  • بهنام بانی امشب مهمان برنامه دورهمی میشود

  • خسرو حیدری امشب میهمان دورهمی میشود

  • سقوط بازار سهام نیویورک

  • مدل مانتو بازیگران زن در جشنواره فجر 96

  • جدیدترین جزئیاتِ تیراندازی در محدوده نهاد ریاست جمهوری

  • آلودگي هوا جشنواره فيلم فجر را تعطيل کرد

  • درخواست کره شمالی از ایران خودرو:خط تولید مشترک داشته باشیم

  • ته چین آلواسفناج با مرغ

  • عرضه بنزین فقط با پول نقد/دیگر کارت بانکی نمی‌پذیریم!

  • تهدید علی کریمی برای فدراسیون

  • گوشی گرانقیمت روناک یونسی

  • تلگرام ایکس وارد بازار شد

  • نظر علی مطهری درباره نامه مهدی کروبی به رهبرانقلاب

  • ماه گرفتگی آغاز شد

  • عکسهای جذاب الهام عرب بعد از کشف حجاب در دوبی

  • کرایه یک میلیون تومان تاکسی از فرودگاه امام تا تهران

  • نکاتی دخترانه برای جذب مردان در نامزدی

  • استوری امیر جعفری برای مهدی قائدی

  • پست رضا رشید پور در مورد مدیریت بحران مسئولان

  • تشکر بهاره رهنما از روانپزشکش

  • واکنش وزیر ارتباطات به واردات آیفون توسط تامین اجتماعی

  • منوچهر پوراحمد فوت کرد

  • حمله فرزاد حسنی به مهران مدیری

  • صحبت های جنجالی طارمی بعد از پیوستن به الغرافه

  • اقدام عجیب دروازه بان استقلال!

  • مجری برنامه هفت مشخص شد

  • حضور فرنوش شیخی در لیگ والیبال زنان بلژیک‌

  • واکنش مهراب قاسمخانی به گزارش تلویزیون درباره سلبریتی‌ها

  • 32 سرنشین کشتی سانچی جان باختند

  • استقلالی ها علی دایی را "هو" کردند

  • کشته شدن همزمان 4 زن به ضرب گلوله در کرمانشاه

  • راز اختلاف طارمی با الغرافه فاش شد

  • هشدار ترکیه به سفیران ایران و روسیه

  • تلگرام پنجشنبه رفع فیلتر میشود

  • معافیت زائران عتبات از پرداخت عوارض خروج از کشور

  • واکنش مهناز افشار به مرگ سینا قنبری در زندان اوین